Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mitä perillisenä tarvitsee tehdä?

Mikäli ryhdyt sopimukseen Nordic Search Partnerin kanssa, me toimimme sinun asiantuntijana ja yhteistyökumppanina joka edustaa sinun etujasi ja hoitaa kaikki työt sinun puolestasi. Toisin sanoen sinun ei tarvitse tehdä mitään.

Miten paljon perin?

Ensisijaisesti seuraavat tekijät määräävät perinnön suuruuden:
Ensinnäkin perinnön on oltava voimassa siinä maassa/osavaltiossa missä sitä käsitellään. Sen jälkeen summan suuruus määräytyy perillisten määrästä, sekä sinun suhteesi perillisenä kuolleeseen. Kun mahdolliset velat, omaisuuden verot, tuomioistuimen kulut sekä moni muu hallintokulu ovat vähennetty, lopullinen rahamäärä perillisille voidaan laskea.

Olenko perillisenä vastuussa kuolleen veloista?

Et. Ennen kuin varat jaetaan perillisten kesken kuolinpesän velat ovat maksettu. Siinä tapauksessa, että  pesän velat ylittävät varat niin kuolinpesä päätetään maksukyvyttömänä. Sinä et saa mitään osuutta eikä sinua tietenkään vaadita maksamaan velkoja.
Siinä tapauksessa Nordic Search Partner ei saa maksua ja Nordic Search Partner joutuu kattamaan myös omat kustannukset tähän asiaan liittyen. Nordic Search Partner joutuu myös kattamaan omien kustannusten lisäksi asianajajan kustannukset jotka olemme varanneet edustamaan sinun etujasi. Kaikki taloudelliset riskit ovat siten Nordic Search Partnerin ja meidän yhteistyökumppanimme.

Milloin voin odottaa osuutta?

On monia vaiheita meidän täytyy läpikäydä saadaksemme sinun ja muiden perillisten vaatimukset hyväksyttyä tuomioistuimessa. Ei ole harvinaista, että käsittely vie 6-18 kuukautta. Joissakin tapauksissa vielä kauemmin siitä, kun otimme sinuun yhteyttä ensimmäisen kerran. Ammattilaisena perillisten jäljittäjinä tunnemme hyvin kuinka edetä ja mitä kaikkia asiakirjoja tarvitsemme. Haluamme siksi vaikuttaa siihen, että kuolinpesän jako tulisi olla niin tehokasta kuin mahdollista. On molempien osapuolten etu, että asia hoituu mahdollisimman nopeasti, koska Nordic Search Partner ei saa palkkiotaan ennen kuin sinä saat osuutesi perinnöstä.

Miten perintö maksetaan?

Kun olet hyväksytty perillinen kuolinpesään ja pesän selvittely on päättynyt, Nordic Search Partner tai meidän yhteistyökumppani/asianajaja järjestää varojen maksun. Tämä tapahtuu joko lähettämällä sinulle sekin jonka voit tallettaa pankkiin tai pankkisiirrolla suoraan pankkitilillesi.

Voisinko saada teidän tekemästä sukupuusta kopion?

Kyllä. Kun pesän selvitys on viimeistelty ja perintö on jaettu, lähetämme mielellään kopion sukupuusta niille asiakkaille, jotka sitä pyytävät.

Ota meihin yhteyttä

Sähköposti: mail@nordicsearchpartner.com
Puhelin: (+47) 400 222 45