Perilliset

Jos olet saanut yhteydenoton meiltä, se voi johtua siitä, että epäilemme sinun tai sukulaisesi olevan oikeutettuja osuuteen kuolinpesästä, jota Nordic Search Partner hoitaa tunnistaakseen perillisiä. Tämä tavallisesti tarkoittaa omaisuutta ilman testamenttia tai henkilö on  kuollut jättämättä pätevää testamenttiä.

Selvitys sinun löytämiseksi

Olemme usein tehneet paljon työtä löytääksemme sinut – viikkoja ja kuukausia tutkimuksia käyttäen arkistoja ja muita lähteitä sekä paikallisesti että ulkomailla. Useimmissa tapauksissa olemme luoneet sukupuun perustuen sukututkimukseen tai olemme parhaillaan keräämässä tietoja tähän tarkoitukseen.

Tämä on tarpeen, jotta voidaan määrittää, että olemme löytäneet kaikki henkilöt joilla on oikeus perintöön, maan/osavaltion perintöoikeuden mukaisesti. Annamme mielellämme asiakkaillemme kopion tästä laajasta työstä (sukupuu) ilmaiseksi heti, kun pesänselvitys on valmis ja omaisuus on jaettu.

Etujesi edistäminen

Jotta voit saada laillisen osuuden kuolinpesästä on sinun esitettävä vaatimus perinnön saamisesta. Tähän tarkoitukseen sinä tarvitsisit apua paikalliselta asianajajalta edustamaan etujasi eri kuulemistilaisuuksissa ja muissa kokouksissa, jotka tapahtuvat paikallisessa tuomioistuimessa.

Koko prosessissa Nordic Search Partner voi toimia osapuolena sinun perillisenä ja meidän asiamiehen välillä. Me pidämme sinut ajan tasalla tilanteesta ja olemme käytettävissä jos sinulla on muita kysymyksiä.

Kaikki työ tehdään puolestasi

Kaikki tarvittavat työt tätä asiaa koskien tekee Nordic Search Partner ja meidän yhteistyökumppanit. Nordic Search Partnerin kumppaneilla on laaja kokemus kansainvälisestä perintöprosessista ja voit siis luottaa siihen, että hoidamme etujasi ammattimaisesti.

Kuka maksaa tehdystä työstä?

Jonkin verran kustannuksia kertyy aina, jotka liittyvät tutkimukseen ja todisteiden hakuun sekä asianajajaan joka edustaa sinun etujasi. Nämä kustannukset katetaan kokonaan Nordic Search Partnerilta ja sinua ei veloiteta ollenkaan.

Palkkiomme perustuu prosenttiosuuteen mahdollisesti saamastasi kuolinpesästä.
Veloitamme sovitun hinnan vain, jos onnistumme todistamaan tuomioistuimessa vaatimuksesi ja mikäli pesä jaetaan. Meidän maksu vähennetään perintöosuudestasi ennen kuin perintö maksetaan sinulle. Emme koskaan pyydä sinulta mitään maksuja etukäteen.

Jos omaisuus koostuu ainoastaan veloista tai jos vaatimuksesi ei saa tuomioistuimen hyväksymistä, et vastaa mistään kustannuksista. Nordic Search Partner ja meidän yhteistyökumppanit kattavat kaikki kulut, jotka olemme investoineet tähän työhön.

Voimme auttaa sinua läpi koko prosessin A:sta Ö:hön. Tämä sisältää todisteiden keräämistä asiakkaiden pyynnöstä ja koska kyse on ulkomaan omaisuudesta, asiakirjojen kääntämisestä  paikalliseen kieleen.

Työhön kuuluu myös vaatimusten esittämistä jäämistön osuudesta sekä  asiakkaan edun valvomista koskien kuolinpesää eri kokouksissa ja tuomioistuimessa. Tarvittaessa annamme asiantuntijalausunnon joka vahvistaa, että kaikki perilliset ovat löytyneet.

Tämän tapaiset kuolinpesään liittyvät asiat vievät aikaa ja pesän selvittelyyn voi jopa vierähtää 6 – 18 kuukautta ja jossain tapauksissa vielä kauemmin.

Seuraava prosessikuvaus näyttää joitakin  tapauksen vaiheita alusta loppuun.