About Nordic Search Partner

Om os

Kender du dine rødder?

Norden oplevede sin største oversøiske emigrationsbølge i 1800’erne. Når en efterkommer af disse emigranter går bort, uden at efterlade sig kendte arvinger eller et testamente, bliver dette normalt annonceret offentligt, men kun i små lokale aviser, bekendtgørelsestidsskrifter, og lignende.

Udover disse meddelelser udøver myndighederne ingen yderligere undersøgelser for at finde de retmæssige arvinger, og boets værdier vil normalt tilfalde myndighederne.

Dette har skabt et behov for en lille niche af selskaber, der har specialiseret sig i at løse disse gåder og opspore arvinger, som ellers ikke ville have været opmærksomme på deres arveret i det pågældende land. Nordic Search Partner er et af disse selskaber, som har specialiseret sig i at opspore arvinger fra de nordiske lande.

Vi identificerer og opsporer savnede og ukendte arvinger, indhenter nødvendig dokumentation for at sikre deres retmæssige arv, og vi hjælper med at indhente beviser for, at der ikke er andre arvinger til boet. Vi påtager os alle omkostningerne i forbindelse med denne efterforskning og for det juridiske arbejde, der er nødvendigt for at bevise arveretten i oprindelseslandet.

For os, handler arveefterforskning om mere end bare at finde arvinger! Vi har haft fornøjelsen af ​​at genforene familier, dele familiebilleder med arvinger og tage del i mange spændende livshistorier.

Vi er lokaliseret i Langhus, Norge og vi løser primært nordiske sager, men på forespørgsel kan vi også tage sager, der fører til andre lande.

Kontakt os

E-mail: mail@nordicsearchpartner.com
Telefon: (+47) 400 222 45